29 mars 2008

Konstiga sömnproblem

Nu har jag vart med om något konstigt två dagar i rad. Fast jag inte ställt klocka och kunde sova så länge jag ville så vaknar jag efter 6-7 h sömn. Vanligtvis somnar jag alltid om. Inga problem. Men nu har jag typ försökt somna om och tror jag kanske lyckats. Vaknar igen och så har bara 10 min gått typ. Känns som jag ligger kvar i sängen i timtal och somnar om massa ggr men sedan har bara en timme gått från första gången jag vaknade och då ger jag upp och går upp.


Lite skönt i och för sig att gå upp 9.20 på en lördag men när man somnade två så känns det lite konstigt iaf. Man inbillar sig att man kanske får mer gjort om man vaknar tidigt. Än så länge vet jag ej om det är positivt. Alltså är man fortf pigg och sovit lite så är det ju lugnt, men ikväll ska jag på stor fest och räknar inte med att vara hemma förrän 3 eller senare och då vill jag vara pigg och vaken!


För övrigt är det skitväder här och vi som kanske tänkt gå på stan. Hade gärna velat ha nya skor. Ja ja får se vad som händer. Nu ska jag fräscha till mig lite inför ikväll...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar