3 dec. 2007

Varför ska man va svårfångad?

Usch nu börjar jag vela igen med vad jag vill om jag ska gå vidare och inse att det är kört eller fortsätta vänta. Träffade honom idag och allt var bra som vanligt så inget med det egentligen. Det är ju mer än fråga om han någonsin kommer ändra sig och sluta förneka sina känslor. Inte lätt det där.


Har funderat kring dejting idag. Hur det kommer sig att det är så lite dejtning i sverige. Iaf inte på samma sätt som det är i USA, iaf inte på film he he. Det finns så sjukt många ensamma människor och hur kommer det sig att vi är så dåliga på att söka kontakt då? Det är lätt att hångla upp någon och ta med den hem osv, men varför blir det aldrig mer sen? Någon som har en ide?


Om man är attreherad av någon raggar upp personen och den är trevlig man kanske tom ligger och snackar hela natten och har massa gemensamt. Hur kommer det sig att det aldrig leder till mer att man inte kan ses igen för att iaf testa om det kan bli något? Har frågat killar som säger att om hon är lätt så kan hon falla lika lätt för någon annan sen osv. Varför måste man vara svårfångad? Har aldrig förstått det där. Någon som kan förklara?


Fram för mer dejting som inte behöver betyda mer än att man lära känna varandra bättre och ser om det kan finnas intresse för mer. Och fram för mer raka rör och inget meseri. Dissa folk ordentligt istället för o va kryptiska och ge tvetydiga svar. Är det kul att se någon annan förnedras eller vad handlar dem om? Var lite sjysta och raka istället? Varför inte?? Många frågor som jag hoppas få svar på.

3 kommentarer:

  1. Jag brukar inte spela svårflörtad. Har aldrig förstått det där med games, låtsas vara något man inte är. Bättre att vara sig själv. :)

    SvaraRadera
  2. Ja man undrar ju, men dom flesta spelar spel. Även fast man egentligen inte vill så börjar spelet direkt när man börjar träffa någon om man inte faller för varann ögonblickligen. Killen vill jaga, tjejen undrar när ringer han? ska jag ringa? ringer hon är hon för påflugen m.m. Tråkigt egentligen men det är så det är :/

    SvaraRadera
  3. det är väll kul om tjejen ringer då vet man att hon vill nått seriöst ju...

    SvaraRadera