4 dec. 2007

Hjälp mig förstå hur killar fungerar

He he killar e bara för knäppa alltså eller åtminstone den jag vill ha. Kommer nog aldrig bli klok på honom. Fast o andra sidan så är det nog lite bra också. Jag gillar personer som är spännande och som överraskar en och som man inte riktigt vet var man har heller. Fast på ett positivt sätt alltså. Då blir det aldrig tråkigt.


Bjöd in på tårta här ikväll, mer som ett skämt eftersom kl va 21 och det är mörkt, kallt, regnigt och blåsigt ute, men ja vem kommer hit 21.30 om inte han. En annan kompis va också här så vi satt o snacka skit två timmar. Sen gick hon hem och som vanligt går aldrig han hem då utan det blir att han dröjer sig kvar. Satt och spelade lite tv-spel tillsammans typ. Mysigt!


Vad ska detta betyda egentligen. Vi ger varandra blickar, ler mot varandra och som jag tolkar det småflörtar hela tiden. Idag när jag krama honom försökte jag känna efter om det bara va jag som höll kvar lite längre, men det gjorde han med när jag släppte lite först.. Varför gör han så här om han inte tänker låta mig få honom iaf. Eller måste jag bara bevisa lite till hur mycket jag gillar honom så han ska va säker på mig och mina avsikter. Kom igen nu! Försök reda ut det här åt mig!!

3 kommentarer:

  1. Det är kvinnorna som tar initiativet nu för tiden.

    SvaraRadera
  2. Är han blyg kanske?? Verkar som att han gillar att umgås me dig iaf. Men vafan, KYSS HONOM! Det hade jag gjort :)

    SvaraRadera