9 dec. 2007

Varför blir aldrig One Night Stands något mer?

Har funderat på en sak rätt länge som någon kanske kan ge svar på. Hur kommer det sig att folk är så negativa till att leda ett one night stand vidare till någonting mer. Uppenbarligen är man attraherade av varandra (förhoppningsvis) och om man dessutom har det trevligt och typ ligger och snackar sen halva natten och har massa gemensamt och bara får ett flyt i diskussionen och det känns som man klickar. Varför är det så förbjudet att ses igen och lära känna varandra bättre?


Hur tänker sig alla dessa människor att man ska träffa folk då? Det är ju inte så att man går ut på krogen för att snacka med folk. Ja iaf framstår man då antingen som någon som försöker få till ett (kvart i två)ragg eller att man är lite psyko. Iaf inte som att man är ute efter ett seriöst förhållande. Det måste ju trots allt finnas grymt många singlar som faktiskt vill träffa någon och som egentligen vill ha mer än ett ONS.


Har frågat en kille innan som sa att om en tjej är lätt att få hem kan man lika lätt förlora henne sen. Så bara för man har ONS så är man en otrogen typ? Eller vad? Uppenbarligen tycker man själv det är ok med ONS och man ser väl inte sig själv som den otrogne,lätta typen eller? Är det inte lite underligt? Eller någon som har en bra förklaring? Det lustiga med historien är föresten också att killen som sa detta till mig själv träffade sin nuvarandra flickvän genom ett ONS och hon sen hörde av sig ;-) Så det kanske inte är så illa ställt trots allt...

3 kommentarer:

  1. Det är tragiskt att det fortfarande är den här attityden som råder ... tjejer/kvinnor som har ett ONS anses som slampiga och opålitliga.Tror en anledning är att kvinnlig sexualitet inte är accepterad, vare sig av män eller kvinnor själva. Nu generaliserar jag, men man möter ju alltför ofta en nedlåtande syn när det gäller tjejer och ONS.Hörde för ett tag sedan en man som berättade om sina söner som är i 20-årsåldern. De fick frågan om de kunde tänka sig ett ONS som en framtida flickvän och de svarade nej. Hon ansåg som alltför lättfotad.Tragiskt!Kvinnor har rätt till sin sexualitet. Lika mycket som männen. Men det finns så mycket okunskap kvar att bearbeta. Suck!

    SvaraRadera
  2. Jag har faktsitk blivit tesammans med min ONS .... fast inte alla då, utan ett par av dem som jag själv har tänkt mig ett ONS o så har de blivit så på fyllan man smiter ut tidigt på morgonen... o några dagar efter ringar han o vill träffas igen... o då börjar man gilla sitt ONS .. o han mig... Osv

    SvaraRadera
  3. Jag tillhör den lilla skaran pojkar som inte tycker att ONS är något fel. Snarare tvärtom - precis som du skriver, har man sex med någon så är det väl för att man tycker om personen ifråga. Om inte sexet var dåligt eller man inser att man på fyllan raggat upp en dinosaurie, så varför skulle man då inte vilja träffas igen?Men det här är bara en del av det sociala spelet. Precis som att man som kille inte får höra av sig dagen efter man har träffats, för då verkar man desperat - man ska vänta helst till tredje dagen. Det finns ett helt gäng med oskrivna regler som man måste kunna. Att bara fokusera på en av dem renderar nog tyvärr inte i en särskilt balanserad diskussion.

    SvaraRadera