25 feb. 2008

Överlevt helgen! På väg uppåt?

Oj nu var det längesedan jag skrev. Morgonen den 21 åkte jag iväg till Umeå på möte. Rätt trevligt faktiskt. Dock var jag inte speciellt sugen på att åka iväg. Mest ångest när man ska va trevlig och sitta i möten och vara duktig. När man mår dåligt behöver man liksom ingen press över olika saker man måste göra och sådär. Försöker planera och lägga energi dag för dag istället och på det som är viktigast.


Helgen blev dock över förväntan och bara trevligare och trevligare. Fick dock problem med huvudvärk och magkatarr igen. Tråkigt men tror det är tecken på att jag mår dåligt och är stressad eller det brukar vara så iaf. Nu är det iaf ny vecka, men är rätt trött eftersom jag inte fått vila ut i helgen och kommer bli mycket att göra nu och plugg att ta igen osv. Har dock vart lite duktig idag och fixat grejar. Allt duktigt jag gör ser jag som positivt nu även om jag kanske inte gjort tillräckligt.


Något som jag däremot har vart väldigt duktig med är att jag bokade tid åt mig i onsdags. Ringde lite lagom nervös och av en slump hade mottagningen en tid så snabbt så ska träffa en läkare som sedan ska få avgöra vad för typ av hjälp jag behöver. Mått mycket bättre sedan jag bokade faktiskt. Blir väl en slags lättnad. Hade dock väldigt svårt att somna både i torsdags och fredags trots att jag var jättetrött. Mycket att tänka på kanske.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar