19 feb. 2008

Idag har jag tagit första steget för att få hjälp *stolt*

Fick allt jag ville ha gjort i söndags. Kändes bra. Skönt att inte ligga efter i plugget. Denna vecka kommer dock inte gå så bra eftersom jag ska åka bort to-sö. Så igår var dagen när jag skulle ha pluggat, men det blev inte mycket gjort. Ingen motivation. Idag har jag haft huvudvärk typ hela dan. Kom hem vid 3 och sedan har jag nästan bara legat i sängen och kollat på tv =(


Gick inte ens på inplanerat möte nu, men kände att jag inte orkade, inte hade lust osv. Var introduktionsmöte idag och jag vill ge en trevlig bild av mig själv och inspirera folk där och det kände jag inte att jag skulle kunna göra idag. Huvudvärken gjorde inte saken bättre direkt. Inte pluggat något idag heller. Tog en ipren nu. Om jag mår lite bättre kanske jag orkar plugga, men är jättetrött också. Sov nästan inget inatt. Höll på att somna vid tvn förut men då ringde en kompis på. Kunde inte somna om sen. För mycket som snurrar i huvet.


I söndags kväll bestämde jag mig också för att söka hjälp. Har ju tänkt på detta länge, men helst velat klara mig själv. Startade ju denna bloggen pga det och den har fått mig att må bättre, men jag tror jag behöver mer stöd. Idag ringde jag iaf sjukvårdsupplysningen och fick nr till lite olika kliniker. Ska försöka ta mod till mig och ringa imorn. Tror det kan bli bra.


I övrigt fullt späckat schema imorn med. Ångrar lite att jag tagit på mig saker när jag egentligen skulle vart ledig, men tyvärr för sent att dra sig ur nu och blir problem om jag gör det också. Hade behövt pluggtid, men det får gå som det går. Imorse satt jag bara i sängen och stirrade en kvart innan jag gick upp. In i duschen lång stund fastän jag hade rätt bråttom. När jag kom ut fastna jag sittande på sängen 20 min till. Det var som att pressa den sista lilla energin ut för att ta på sig och gå till skolan. Ville verkligen inte, men något sa mig ändå att jag borde till slut. Hoppas denna vecka inte blir alltför plågsam. Vill bara ha en lugn helg, men får vänta 10 dagar till *suck*

2 kommentarer:

  1. Väldigt starkt gjort att söka hjälp, för tro mig, jag vet hur svårt steg det är att ta. Jag har aldrig klarat av att ta det.Hoppas det hjälper och hoppas att det blir bättre för dig.

    SvaraRadera
  2. Åh tack vad gullig du är!Jag har tid på torsdag. Ser fram emot det. Får se hur det blir och hoppas bara den läkaren jag ska träffa är engagerad och försöker göra något bra av detta när man väl tagit mod till sig osv. Ta tag i det du med om du tror du behöver det! Jag har mått mycket bättre nu i helgen efter att jag bokat tid!

    SvaraRadera