26 nov. 2007

Ska jag ge upp??

Funderar på om jag ska ge upp eller ej. Har ju egentligen redan sagt en gång att jag gett upp, men så forts jag hela tiden att få signaler från honom att han gillar mig och bara försöker förneka det för sig själv. Vilket har lett till att man forts hoppas och tror att han snart inte kommer orka stå emot längre, men hur länge orkar man vänta.


Just nu vill jag för visso inte vara med någon annan heller så det känns inte som så svårt val, att hitta någon annan alltså. Däremot är det alltid så att när jag börjar tvivla och känner mig ensam så börjar jag tänka på mitt ex igen och sakna honom. Det beror förstås också på att vi kännt varandra och vart tillsammans så länge så det är svårt att inte tänka på honom när allt påminner om honom.


Är bara rädd för att om jag lägger ner att jag kommer gå in i väggen igen och gräva ner mig. De senaste veckorna har känt så bra. Är rädd för att kanske inte kunna forts vara vän eftersom det känns så svårt att inte forts hoppas då. Eller gör jag rätt som forts hoppas när det är så uppenbart vad han egentligen vill. Tänk om...Vill vill!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar