15 juni 2008

Varför inte vara ärlig om man dumpar/dissar någon??

Varför säga att man inte är sugen på ett förhållande just nu när båda vet att det egentligen bara är en gammal klyscha som är kod för någonting annat.
Varför inte bara säga att jag kände inte att det klickade mellan oss, tror inte du är min typ riktigt, jag har någon annan på g, jag tyckte det gick lite för fort fram eller va det nu må vara.


Folk tror att de försöker vara sjysta genom att dra en vit lögn/klyscha, men varför inte bara vara ärlig. Det är ju så jäkla mycket bättre så man vet istället för att behöva undra vad som gick fel. Träffa en kille för ett tag sedan, han slutade höra av sig typ men sedan snackade jag med honom och då var han iaf ärlig och berättade att han träffat någon annan och bad om ursäkt för att han betett sig konstigt mot mig. Och det kändes faktiskt så mycket bättre än att få "jag vill inte ha ett förhållande just nu, vi kan väl vara vänner" kastat i ansiktet.


En sak om det är något taskigt som är anledningen typ jag tyckte du hade för feta lår, eller äkclig andedräkt eller nåt. Det kanske inte är så snällt att säga, men ja någonting smidigare och ärligare än en klyscha måste ju gå att ordna. Dock är väl en klyscha bättre en ingenting alls förstås så den andra personen med säkerhet vet att man är dissad och inte behöver undra. Fram för ärlighet när man dissar folk!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar