14 juni 2008

Killar - Kan man inte begära lite mer?

Nej nu har jag nog mer eller mindre verkligen gett upp. Efter att jag tyckt mig vänta lite drog jag iväg ett sms och bara frågade hur det gått med hans matcher, om han hade planer för helgen och att gärna ville hitta på något om han ville och kunde. Har fortf inte fått något svar fast jag skickade detta kl 15... Det betyder väl tyvärr bara en sak.. eller ja chansen är ganska stor iaf tyvärr.


Vet att han spelat idag med så tänkte att han skulle höra av sig när han kom hem... men inte då heller... tänkte han kollade på fotbollen (för det gjorde jag med, grym match för övrigt)... men nej nu jävlar. Tycker man iaf kunde begära nåt litet svar om han är intresserad och om han inte är det längre.. kunde han väl vara lite mer tydlig. Kände inte riktigt den vibben från hans senaste sms i måndags direkt...


Nej förstår mig verkligen inte på honom.. finns det någon annan som spökar, skrämde jag bort honom eller är han bara så upptagen att han inte kunnat skickat ett litet sms.. nej det här tyder inte på något gott. Har iaf bakat bullar idag och fått massa gjort. Har han inte hört av sig före 12 imorn åker jag till landet över helgen antagligen.


FAN JÄVLA FREDAGEN DEN 13e. Sa ju att det skulle gå åt helvete idag!

1 kommentar:

  1. Åk till landet oavsett! Lite ska killen få jaga dig. Du lever ditt eget liv och kan inte träffa honom närsomhelst. Vill han träffa dig så ska han väl anstränga sig lite. Och då menar jag inte "anstränga sig lite" som i att skicka ett litet sketet sms. Han ska jaga dig! Och du ska göra upp planer som inte involverar honom som gör att han måste slåss för att få träffa dig mitt emellan dina planer. Okej? Förstått? Dina sms har inte funkat de senaste dagarna så dom kommer knappast hjälpa under nästa vecka heller. Gör tvärtemot nu!

    SvaraRadera