1 juli 2009

Överraska mig! - Vill inte kunna se insidan bara av att se på utsidan

Jag älskar det här med att överraskas av människor. Att de visar sig ha oanade talanger eller att de helt enkelt är något annat än vad de ser ut att vara.


Älskar själv att vara den där personen också, den där som man inte så snabbt kan döma och som kan överraska en. Hon som utåt lever i en rosa flickdröm (ja jag älskar rosa) men som sedan visar sig gilla tv-spel, sport och hård musik. Något man kanske inte tror av att döma utsidan. De som ger mig chansen får chans att upptäcka det.


Samma sak i sängen så kanske jag kan ha ett lite mer oskuldsfullt yttre, men väl i sängen så he he. Då är det jag som bestämmer och kan driva killarna till vansinne. Älskar att jävlas.


Fast sedan så är jag väldigt gullig, snäll och omtänksam också så lite kanske första intrycket stämmer.


Men vore det inte lite roligt om typ FI's nästa partiledare var blondin med silikonbröst typ. Ja jag tror ni förstår vart jag försöker komma. Tycker bara det är så extremt tråkigt med de där personerna som så precis stämmer in på alla fördomar etc.


För ett bra tag sedan skulle jag laga mat åt några föreläsare som skulle komma från en förening som hjälper utsatta kvinnor. Blev tillsagd att laga veganmat till dem och redan där så ställde jag in min bild av dem och ja mycket riktigt stämde förstås alla fördomar. De kommer dit med palestinasjal, dreads, lesbiska och hår under armarna. Jag skämtar inte. Det va verkligen så här och det var nästan som de sa rakt ut att de hata män.


Snälla låt mig bli överraskad det är så mycket roligare så!


Själv upptäckte jag att darlingen hade en oanad talang att rita. Det här med fördomar alltså, men he he jag har väl en att killar inte kan rita (möjligtvis krig ha ha). Inte för jag själv är så duktig, men iaf sist jag va hos honom och skulle leta upp papper och skriva på hitta jag hans ritblock och kunde inte låta bli att tjuvkika lite och han är faktiskt riktigt duktig på att måla och genast tyckte jag om honom lite till, för att det gjorde honom lite mer spännande bara.

2 kommentarer:

  1. Hehe, jag vet då ett område när jag inte infriar alla fördomar.När vi är ute i skolor och föreläser om facket. Då misstänker jag att folk tänker "ååh nej, nu kommer det nån tråkig gammal gubbe som ska stå å snacka en massa strunt i en lektion".Men istället så åker vi dit och svär så det står härliga till :D(Vi informerar ju givetvis en del om facket också, men bara på ett lite roligare och ungdomligare sätt)

    SvaraRadera
  2. Fler personer borde va lite mindre som man tror de ska vara! Ja som när något man tror ska va svintråkigt faktiskt va kul för att någon gör det kul. Men speciellt det här med hur folk ska klä sig osv. Alla vill klä sig för att passa in i facket de tillhör. Många vill att det ska synas vem de är på kläderna, men för mig är det precis tvärtom. Bara tråkigt! Eller man ska ju ha det man tycker om, men om det inte passar in på ens musiksmak eller vad det nu kan vara ska man skita i det och låta folk få gräva lite djupare för att se det där. Mycket mer spännande så.

    SvaraRadera