17 apr. 2010

To go or not to go, that is the question...

Funderar på att ställa in alla morgondagens aktiviteter för att få lite lugn och ro och me-time. Nog för att jag varit ensam hemma ikväll, men behöver lite ro för pluggande också. Just nu sitter stressen upp i halsen känner det som.


Mindre än 2 veckor till tentan. Känns iofs rätt bra. Men inget riktig tenta/inläsningsperiod och jag har sjukt mycket andra aktiviteter de närmsta veckorna som egentligen är kul, men som just nu bara känns jobbigt. Och så ska det ju inte vara.


Försök till att tänka på vad som är bra för MIG. Vad jag vill och vad jag mår bra av. Å ena sidan ser jag fram emot iaf delar av morgondagen, samtidigt som det skulle innebära att man måste ställa klockan, planera massa saker, troligtvis hinna förbi affärer imorgon för att inhandla diverse prylar.. Ja ni vet. Det hade bara varit kul om jag inte kännt stressen av att jag egentligen borde utnyttja all ledig tid till tentaplugg.


Ställa in kul aktivitet vs minska stress/press. Får tänka lite till. Förhoppningsvis får jag snart lite sällskap här iaf. Tror grannen kommer förbi på vägen hem. Hoppas på lite mys.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar