5 apr. 2010

Dagens insikt

Kommit underfund med saker genom att umgås med familjen i helgen. I min familj är de flesta väldigt griniga när de inte fått mat tex. Ffa min mamma. Med tiden har man lärt sig tolka de signalerna och kniper helt enkelt igen och försöke ge henne mat när hon blir för jobbig.


Speciellt i helgen har hon varit riktigt odräglig och jag har nästan haft smockan i luften och velat skrika åt henne att skärpa sig. Tur man har erfarenhet av att andas djupt, tänka på något annat och försöka att inte ta åt sig av skiten.


Nåja idag insåg jag iaf att det måste vara mina erfarenheter hemifrån som fått mig att stå ut med darlingen i så många situationer. När jag berättat om vissa händelser för mina vänner har de varit chockade över vad jag stått ut med och att jag kunnat hålla mig lugn. Måste bero på min träning hemifrån och kärleken till honom I guess. När jag ser tillbaka beundrar jag mig själv i vissa lägen. Synd att han inte verkar fattat och uppskattat det. Han lever ju fortf i bubblan att det bara är jag som tycker han kan vara jobbig att leva med..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar