18 jan. 2009

Fick äntligen ligga i torsdags

Gått och väntat hela veckan på att min granne skulle få lust och vilja släppa till igen. Var så sjukt trött i torsdags kväll då jag vart på praktik från 8-16.30. Hade haft en sjukt kul dag men rätt slitsam. Hade lovat att hjälpa honom med en uppsats på kvällen. Gick därför över till honom vid 19 och knacka på, men då va han inte hemma. Tvingade mig själv att hålla mig vaken. Hade lite på känn också att han kanske ville sexa.


Vid 21.30 kom han hem efter träning och skulle duscha jag bad honom komma in till mig efter det. Jag låg och kolla på tv. Han kom in vid 21.50 och jag bad honom massera mig efter min tröttsamma dag. Massagen ledde förstås till en lite mer sexig stämning och efter en stund vart det förstås sex. Det va som vanligt trevligt och bra :D


Hade fortf TV'n på under förspelet typ vilket va lagom tändande när man hörde nyheterna i bakgrunden. Till slut fick vi av TV'n och fortsatte, men hade kontrollen kvar i sängen och nån av oss kom åt den med benet så att TV'n sattes igång igen! När han sedan låg och slicka mig fick jag vadkramp. Så jävla ont och lagom pinsamt och ja det var ju lite dödare av stämningen. Om inte alls som hänt tidigare dödat stämningen. Sedan när han forts var det ju lagom lätt att kunna fokusera på sin njutning och samtidigt inte spänna vaden för att inte få vadkramp igen.


Det är iaf skönt när man har sex med någon som man är så avspänd med när man bara kan skratta åt såna saker :P Nu får vi se hur lång tid det dröjer igen. Jag är ju sjuk nu så får ju friskna till först så jag känner mig sugen och lite mer sexig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar