27 jan. 2008

Släpp taget - jag fångar dig!

Härlig dag idag har hunnit äta en lyxig frukost och simma lite. Drömde inatt att jag va och träna step up. Fan vad jag saknar det alltså. Två år sedan sist. Det är fan att inte mina fötter vill fixa sig snart. Det är tyvärr bara att bita ihop och ta tag i sitt liv och om simning är det enda jag kan träna just nu så får jag tyvärr göra det. Tänker inte bara sitta och se på när kilona lägger på sig. Väger iaf bara runt 57 nu :D Mindre än jag trodde faktiskt. Har som mål att komma ner till 54-55 kanske. Fast viktigast är ju inte antal kg utan hur de sitter och man själv är nöjd.


Låg i bassängen och tänkte på honom och vad som kommer hända nu. Han fick ju mitt sms där jag skrev att vi inte kan forts som vi håller på. Sedan vet jag inte med säkerhet om han förstod mitt allvar och vad jag syftade på, men får väl ändå räkna med att han inte är helt jävla blond. Dock är han väl inte den som är så pigg att ta tag i problemen. Så jag räknar inte med att han kommer ta upp saken till diskussion utan att det igen hänger på mig om det ska hända något.


Just nu är det dock inte läge för det eftersom jag vet att han är väldigt upptagen de närmsta två veckorna. Samtidigt som man inte vill ta diskussionen för jag inte vill höra det han kommer säga och samtidigt känns det för jobbigt för att kunna fortsätta som vi gör också. Vill bara det ska lösa sig till det bästa så han inser att han inte kan hålla på att förneka sina känslor i all evighet. Han vet lika väl som jag att han egentligen vill vara med mig. Bara släppa lite på sina fastställda principer låta sig själv falla och jag kommer vara där och fånga honom.

2 kommentarer:

  1. Det låter som dröm, för skön för att vara sann:) "låta sig falla och jag kommer att vara där och fånga honom" Må drömmen bli sann! Lycka till/Charlie

    SvaraRadera
  2. Tack! En skön dröm som kan bli verklighet om han låter sig falla. Släppa sina bestämda tankar om att han ska ha en kristen flickvän. Borde inte kärleken lösa allt? Båda gillar varandra och jag respekterar och accepterar våra olikheter. Det kommer bli bra men bara om han låter det bli av.

    SvaraRadera