9 mars 2009

Tips på dejtaktivitet mottages!

Killen kommer hit imorn kväll. Så mycket är redan bestämt och vi har alltså bara träffats en gång innan. Har frågat olika kompisar och fått en del tips.


Film t.ex. tycker jag är rätt osocialt, man vill ju lära känna varandra bättre och inte bara sitta i soffan och glo liksom. Sen kan man såklart fika och dricka te eller nåt och bara snacka liksom. Man vill ju inte göra för stor grej av det hela heller, men ja det känns kanske lite tråkigt också.


Kom att tänka på att vi kanske skulle kunna göra chokladfondue. Är det för seriöst? Har lite frukt liggande oså köper man en färsk ananas typ. Det är ju sjukt gott. Lite mörk choklad, ev med chilismak eller liknande. Vet att han sa att han var väldigt förtjust i mörk choklad.


Annars kanske det ev blir lite tv-spel (wii) så kan man puckla på varandra i wii sports eller fightas i mario kart.


Blä jag tänker för mycket! Har inte tid att tänka. Borde plugga. Dessutom måste jag vara frisk imorn också. Tog en ipren förut och nu känns det som svullnaden och den onda lagt sig lite iaf. Vi hade ju väldigt trevligt sist och lätt för att snacka med varandra så förstår inte riktigt varför jag ska förstora upp och problematisera detta nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar