22 feb. 2010

Klänningar, fylla, snö och trötthet

Har egentligen inte så mycket att skriva.


Men klänningarna jag beställde i torsdags kom idag och båda var fina och satt bra. Den rosa var kanske lite mer cerise än jag tänkt mig, men det funkar bra ändå.


Helgen spenderades i Sthlm. Mycket trevligt och lyckat. Eftersom jag valde flyg så blev jag inte så drabbad av väderkaoset heller.


Riktigt härlig fylla på sittningen där i lördags. Öste i mig 8 fördrinkar och sedan hamnade jag bredvid en grymt skön tjej och vi sjöng, dansade och skränade sittningen igenom och tömde de andra bordens bag in boxar ;-) Sjukt kul hade vi ihop och triggade igång varandra och våra bordskamrater.


Skönt att komma hem hyfsat tidigt igår kväll med, men nu idag har jag trots 9 h sömn varit så sjukt trött. Sov 2 h när jag kom hem också. Inte kul. Känt mig så trött i flera månader. Och nu funderar jag faktiskt på att ringa vårdcentralen eller nåt. Känns inte normalt. Just nu är det så illa så jag vet inte hur jag ska orka plugga när jag kommer hem på eftermiddagarna. Knaprat lite vitamintabletter senaste dagarna. Vet inte om det hjälper.


Borde väl börja flyttpacka snart också. Det mesta ska väl ordnas på lördagen och på söndagen ska jag storstäda rummet. På måndag blir själva inflyttningen. Spännande! Men jobbigt när man är så här trött och tagen.

2 kommentarer:

  1. Då var det alltså värt det? :-) Med klänningarna alltså.Tröttheten kan säkert komma av vintern, man får ju inte så mycket sol nu precis. De få dagar jag varit ute då det har varit sol det senaste har jag känt mig sååå mycke piggare.

    SvaraRadera
  2. klart det var värt det :P Jo jag har också funderat på det. Är ju inte ute mycket direkt. Frågan är om det kan bli så illa av det. Man får väl skaffa sig en sollampa eller nåt :P

    SvaraRadera