19 aug. 2009

Sexy lingerie

Idag på stan provade jag ett sexigt genomskinligt nattlinne. Måste säga att jag såg jävligt het ut i det, men har ofta funderat på hur ofta man använder sånt där och vid vilka tillfällen.


Knappast när jag sover, för sover jag med en kille så blir det naken och sover jag själv så känner jag inte behov av ett sexigt nattlinne.


Ska man då ha det i förföringsfasen? Man har ju knappast på sig det under kläderna så då krävs ju viss förberedelse. Känns lite krystat som på film när tjejerna går till badrummet för att snygga till sig och byta till något mer bekvämt. Eller är det mer att man ska ligga i nattlinnet i sängen och vänta när han kommer in i rummet lite lagom sexigt?


Har en del korsetter och sexiga underkläder jag har med älsklingen, men samma problem där om man inte vill ha dem under att man fort som fan får försöka svida om typ när han borstar tänderna ha ha..


Men det kan vara kul det med för man känner sig så sjukt sexig när man svidat om till korsett, stay ups och högklackat tihi. Nattlinnet känner jag faktiskt mindre användning av, men idag kom det till användning på så sätt att jag fotade det i affären och skickade det till älsklingen he he..

2 kommentarer:

  1. Jag kontrollerar gärna om paket är fint!

    SvaraRadera
  2. Om du menar att du vill se mig i mitt sexiga nattlinne kommer det inte hända..

    SvaraRadera