28 aug. 2009

Fantastisk weekend i Rom

Vår helg i Rom nu blev allt jag hade kunnat önska mig. Var ju rätt nojig innan hur det skulle bli med oss och framtiden osv, speciellt när vi varit ifrån varandra 5,5 vecka.


Hotellet var över förväntan med fin frukostbuffé, härlig mysig dubbelsäng, fräscht badrum med badkar och framförallt AC som behövdes när det var 35 grader ute. Sedan låg det med gångavstånd till alla stora sevärdheter så vi var nyttiga och gick massa under helgen samtidigt som det ändå låg i ett lugnt område.


Hann med alla stora sevärdheter; Peterskyrkan, sixtinska kapellet, spanska trappan, fontana di trevi, Colosseum, Forum Romanum mm. Åt all italiensk mat som man bör göra; klassiska pastarätter, stora kulglassar, pizza, tiramisú osv.


Hade så himla mycket att ta igen på alla fronter och det kändes som vi fick tid till allt. I bilen till och från Sthlm fick vi 3 h varje väg när vi hade tid att prata och berätta om allt som hänt senaste veckorna och bara komma varandra närmre. 



På nätter, mornar och mellanlandningar på hotellet fick vi ta ikapp allt vi missat i sängen.. Massa härlig sex och mys.



Bara vara varandra nära. På flyget ner var vi som klistrade vid varandra och eftersom vi flög ner med Ryan air så var det ju valfri placering. Konstigt nog var platsen bredvid oss en av få platser som var tomma i planet... ;-) Ingen ville visst sitta bredvid det hånglande kärleksparet he he.


Ibland var man kanske för nära varandra bara i den olidliga hettan. Tur att vi kännt varandra snart 4 månader och börjar bli så bekväma med varandra när svetten bara rann och man kände sig allmänt ofräsch och man ändå ville pussa och ta på varandra för att man bara saknat det så mycket.


Efter denna resan känns vårt förhållande bara starkare och starkare. Vi kommer och måste övervinna allt och för mig finns inga tvivel om att det är värt det. Jag älskar ju honom så sjukt mycket! Avstånd, tid, pengar... Vi grejar det om båda vill och så länge det känns så här så är det bara att njuta och låta tiden visa hur vår framtid ser ut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar