18 maj 2010

Till "darlingen"

Jag HATAR DIG!!


Allting du har gjort mot mig!!


Kommer ALDRIG nånsin att förlåta dig! ALDRIG!!


 


Du är DÖD för mig. Önskar bara att jag insett detta tidigare. Så jag hade kunnat spotta dig i ansiktet, trycka ner dig i lera och hoppa på dig. Det är den behandlingen du förtjänar. Ingen chans i helvetet att du förtjänade allt det du fick av mig, ALLT jag gjorde för dig.  Tyvärr kan jag dock inte få det ogjort hur mycket jag än velat.

6 kommentarer:

  1. Håller nog med föregående talare. Ta hand om dig!

    SvaraRadera
  2. Ha ha föregående talare. Han sa väl inte så mycket :P Behövde skriva av mig lite bara. Vi kanske kan snacka på msn om inte annat. Va på helt galen fest igår så har muntrat upp mig lite.

    SvaraRadera
  3. Speak out girl!! Alltid bra att få ur sig sin ilska=)

    SvaraRadera
  4. Låter bra =) Kommer befinna mig i en park under eftermiddagen idag tror jag. Men har datorn med mig, uppkopplad så ^^

    SvaraRadera
  5. Själv har jag legat på infektionsakuten hela dagen. Blev sjuk igår em och sedan värre under natten. Sov nästan ingenting och vaknade med 39 graders feber. Efter ipren var den 39,5. I övrigt inte mycket symptom, mest ont långt ner i ryggslutet. Ringde sjukvårdsupplysningen som bad mig söka. Så blev massa blodprov och odlingar etc. 3 stick, huvaligen, men det gick bra. Och sedan lungröntgen och urinsticka som inte visade något. Så fick gå hem igen efter 5 h. Låg och svettades som en gris på britsen första timmarna. Nu är febern lite bättre, men är helt yr och har inte ätit någonting knappt. Ffa missar jag helgens stora händelse som jag jobbat för de senaste månaderna och jag är så förbannad och bitter. Hoppas hoppas jag kan komma ner och jobba imorn och inte missa alla event som jag köpt biljett till. Nu ska jag återgå till misären i sängen tror jag... Jävla skitvecka!!

    SvaraRadera