16 sep. 2009

Matchning av sexuella preferenser

Jag funderade lite på det här med sexuella preferenser. Vi är ju alla olika, och tur är väl det. Men en sådan sak som dominans t.ex. Nu menar jag inte alls på några extrema nivåer, men de flesta har nog någon slags relation till det i sängen.


Jag själv är väl snarare den dominanta än den som blir dominerad, men visst det kan vara spännande att bli bunden eller lite fasthållen och sådär, men gillar inte alls att bli dragen i håret eller få strypgrepp eller sådana saker. Då blir jag nog mer frustrerar/irriterad än tänd. Medan jag vet att min tjejkompis är precis tvärtom och mer än gärna har den typen av kille i sängen.


Så till mina funderingar. Är det inte konstigt att man inte oftare drar hem folk som är fel? Jag har ändå haft en del one night stands och liknande de senaste åren, men det är väldigt sällan som det har blivit fel, iaf i detta avseendet ;-)


Undrar om det isf beror på att det just är ett one night stand och man inte riktigt vågar leva ut sin sexualitet fullt ut och att man då är mer återhållsam och lyhörd innan man testar saker. Eller beror det på att man redan på personlighetsnivå kan avgöra hur en person är i sängen?


Generellt sett brukar det nämligen vara jag som tar initiativ med killen även på krogen eller vart man nu befinner sig. Och de killarna generellt sett kanske inte är lika dominanta i sängen heller då? Eller anpasser de sig för att de är med mig? Har nämligen svårt att se flertal av dessa killar i den mer dominanta rollen..


Lite spännande tanke kanske.. Har ni samma erfarenheter? Eller är det bara jag som har tur?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar