10 juli 2011

Blandade tankar från helgen

- Om en kanin hoppar in i bland massa brännässlor.. Gör det inte ont på den då? Är det pälsen som skyddar? Själv hatar jag brännässlor nämligen.

- Jag ska aldrig bo i Sthlm. För mycket folk, för långa resor, för mycket stress etc. Nej tack. Inga fler Sthlmkillar tack. Har jag sagt innan att jag har fler ex från Sthlm än från Gbg (min hemstad)....

- Ibland känner jag mig som pretty woman när jag går in i en dyr butik. Rädd att min fasad utstrålar att jag inte hör hemma där. Rädd att någon ska komma fram och antyda att jag rör mig bland plagg jag ändå aldrig har råd med.  Dyra märkeskläder har heller aldrig varit min grej som tur är.

- Drömt flera gånger om The Ex senaste veckan. Gillar det inte. Samtidigt kan jag inte låta bli att tänka "tänk om"... En annan tid, ett annat liv. Vi kanske trots allt är menade för varandra efter snart 5 år isär. Vi kanske behövde det för att lära känna oss själva. Eller ok jag behövde det iaf =P Tänk vad mycket man förändrats de här åren.

- När jag blir stor ska jag bo i hus. Fast bara litet hus, har ju landet att ta hand om också. Men tillräckligt nära naturen så jag kan ha en katt och en kattlucka. De är så fina. Men någon innekatt (som jag hade med The Ex) tänker jag inte skaffa igen.

- Det hade inte varit fel att ha någon att pussa på.... massor!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar