30 sep. 2008

Det gör så ONT - Vill bara helvetet ska ta slut

Fan att det ska göra så ont. Kan inte fatta att det är sant. Trodde verkligen inte att han skulle bestämma sig för att inte ses mer. Trodde verkligen det här skulle bli nånting bra. Det kändes ju så bra. Önskar bara att detta tar slut. Att han kommer på vilken idiot han är. Att han också saknar mig nu som bara den. Eller är det bara jag som saknar honom och allt det vi hade!?


Bara ser hans leende framför mig och de söta hörntänderna som jag tycker så mycket om. Att ligga med huvet på hans bröst. Rufsa honom i håret..Fan det går verkligen inte in i min hjärna att det inte blir nåt mer. Tyckte det var tillräckligt jobbigt att inte kunna träffa honom hela helgen och bara längtade.


Klart det finns nya. Visst för det det, men allt var så skönt med honom. Redan direkt kände jag mig så trygg och avslappnad med honom och kände att han skulle tycka om mig som jag var och bara kunde vara mig själv. Det var så skönt att träffa någon sådan person. Att han dessutom var söt, snygg, trevlig, rolig och mysig osv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar