23 maj 2011

Jag är hopplös!

Ah bind fast mig! Eller spärra mitt visakort.. Nu kliar det åter i mina shoppingfingrar och har inte ens fått hem det jag beställde förra veckan..

Såg precis världens sötaste kjol. Baaara 199 kr.. Åhh.. Fan! Ge mig!

14 kommentarer:

  1. Då väljer jag det första alternativet, att binda fast dig ;)

    SvaraRadera
  2. Oh yeah!
    Även om jag kanske inte hade sett det som ett så stort straff i sig hade jag inte kunnat shoppa mer, vilket var huvudsaken.

    Fan vad jag saknar galet/spännande sex =(

    SvaraRadera
  3. Nä jag tänkte lite samma sak, man behöver ju inte ha tråkigt bara för att man inte får shoppa :p

    Ääh, ta o gå ut o ragga lite då :D

    SvaraRadera
  4. Jo men problemet är att det aldrig blir så spännande sex med krogragg/ONS.
    Det kräver ju att man lär känna varandra lite mer för att man ska börja exprimentera sexuellt och att man litar på den andre etc. Sedan tror jag känslor förhöjer ytterligare då man blir mer benägen att testa nya saker och sätta den andres njutning ännu mer i fokus.

    SvaraRadera
  5. Nä det är sant. Har tröttnat på krogen själv faktiskt :/ Började ju skolan igen i januari, det var mycket bättre. Där kunde man bygga upp en mer långsam attraktion istället, men det lär man ju kunna göra på fler ställen än skolan? Gå ut o ragga på stan då? :D

    SvaraRadera
  6. Vem har inte tröttnat på krogen när de kommit upp i vår ålder ;-)
    Aha skolan. Det låter seriöst =P (säger jag med 4,5 år universitetsutbildning so far ;-) )
    Ja tanken är god men finns ingen av intresse på min utbildning. Dessutom är alla stadgade, men även om hade det inte varit något jag känt mig attraherad av. Akademiker är inte min stil bara.
    Ut och ragga på stan? Hmm hur mycket bättre är det än krogen?

    SvaraRadera
  7. Haha usch, är jag verkligen så gammal? :s När är du född? Ääh det behöver ju inte bli så seriöst om man inte vill :)

    Men ååh, trökig skola!
    Jag vet inte, det var bara nåt jag skrev :D Enda jag har gjort som var i närheten var att gå runt i en galleria när jag alldeles nyligen hade läst the game :D Gick helt åt helvete (eller om jag ser på det nu så gick det ju bra, för det var jävligt kul och utvecklande, men som jag såg på det då gick det inge bra), inga som helst napp :/

    SvaraRadera
  8. Ha ha ha. Jag ser mig inte som gammal direkt men man börjar på sitt sätt komma upp i åren om man ser på den marknaden som krogen innebär.
    Jag är 25 (85a).

    Ha ha ha ha. Peacock-style eller vadå? =P

    SvaraRadera
  9. Haha ååh shit va gammal du är :D Fast du har väl rätt, en annan är ju inte 18 heller så.

    Hahaha nä inte just då, har inte peacockat alltför mycket mer än en fluga runt handleden typ, känns rätt gay såhär i efterhand :D

    Iofs hade jag en sån där t-shirt som blinkar i takt till musiken några gånger förut, men då var jag inte medveten om peacock-teorin så det räknas inte :D

    SvaraRadera
  10. Ha ha ha ha ha! Jag fattar inte att det kan gå hem i spelet. Det låter verkligen patetiskt när man säger det som något genomtänkt för att ragga.

    Däremot en blinkade t-shirt är lite coolare =P Fast en aning nördigt ;-) Men Carola (tror jag det var) hade ju en t-shirt som blinkade "SINGEL" he he. Tror däremot inte det varit en pea cock thing för en kille he he.

    SvaraRadera
  11. Det funkar ju, det är det som är så sjukt! Fast min teori är att det bara funkar för riktiga nördar, som går från noll självförtroende till riktigt bra självförtroende. Och det är där i magin finns, inte i alla barnsligt roliga rutiner :)

    Nördigt är coolt ju! :D Jag är så jävla svag för saker som lyser och blinkar. Skulle kunna ha disco här i lägenheten med allt jag köpt på mig säkert :D Ääh, peacock-syftet fylls ju, man syns! :D Sen vore det ändå jävligt roligt att gå ut med en sån t-shirt, och har man bara jävligt kul så brukar resten lösa sig =)

    SvaraRadera
  12. Ja det är konstigt. Även om jag inte kan känna igen mig i att det funkat på mig.
    Troligtvis har det större effekt för de som har svårt att få uppmärksamhet annars ja eftersom krogen är såpass ytligt behöver de nåt extra.

    Jag kan gilla nördigt till en viss gräns. He he själv har jag ju allt som är rosa med pärlor och glittrar ;-)

    Ja men tror du verkligen en riktigt ful, blyg, nördig kille skulle hjälpas av en Singel-t-shirt. Ja jag vet inte. Får göra en vetenskaplig studie på det ;-)

    Att man har kul är absolut viktigt. Då uppfattas man som mer attraktiv. På samma sätt som att alla blir mer intresserade när man är upptagen och har bättre självförtroende etc.

    SvaraRadera
  13. En vacker dag ska jag få mänskligheten att inse att nördigt är det enda som gäller!

    Nja, det ska väl helst inte vara världens miffo såklart. Men en blyg snubbe, som vågar släppa loss lite och ha kul skulle nog säkerligen gynnas av det iaf, hade nog blivit roligare för honom än "vanliga" kvällar ute.

    Ja, ju mindre tillgänglig man är desto bättre tydligen.

    SvaraRadera
  14. He he good luck. Så ska du också få tjejer som Penny (Big Bang Theory);-)

    Jag är tveksam...

    SvaraRadera