24 aug. 2008

Kanske träffat någon på riktigt

He he vet ju att jag kanske skrivit detta ett antal ggr förut, men man kan ju forts hoppas på det bästa iaf :D Var på fest hos en kompis igår och fick ganska snabbt upp ögonen för en av hans kompisar som jag inte träffat tidigare. Drog därför min kompis åt sidan och frågade om den här killen var singel och sådär och sa att jag tyckte han va snygg.


Snacka väl en del och sedan blev det lite mer och mer teasing som slutade i ett ganska vilt popcornkrig där vi båda två försökte stoppa popcorn innanför varandra kläder, vilket i sin tur slutade i att vi började hångla rätt rejält. Eftersom han bodde 3 trappor upp följde jag med honom hem. Visste dock inte vad jag ville och ju mer vi myste och snackade kände jag hur bra det kändes och att jag inte borde ha sex med honom om jag ville se honom igen.


Kunde inte sluta pussa på varandra och hade det verkligen hur mysigt som helst. Kändes verkligen super och väldigt ömsesidigt. Blev bara svårare och svårare att ligga halvnaken bredvid en kille jag verkligen var attraherad av så sa det till honom och att jag kände att jag inte borde ha sex med honom eftersom jag tyckte det verka så bra och jag ville se honom igen. Framåt förmiddagen idag slutade det iaf med att vi hade sex. Det kändes ändå så bra så jag visste jag skulle se honom igen.


Bland det bästa på länge också. Inget jävla egosex som det varit en del av det senaste. Här var det båda som ställde upp för den andre och verkligen ville få den andra att njuta. Riktigt skönt var det iaf. Så antagligen ska vi ses nästa helg igen och jag hoppas på att göra om det. Har typ läppskav nu av allt pussande bara. Saknar honom redan. Blir spännande och se vart detta kan sluta. Han verka så himla gullig och trevlig :D Wish me luck!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar