13 nov. 2008

Slipknot igår var grymt!!!

Konserten igår var helt fantastisk. Slipknot alltså. Tyckte konserten var en aning kort bara. Innan var jag orolig att de mest skulle spela låtar från senaste skivan eftersom jag inte tycker den är så bra, men de spelade typ bara gamla låtar så det var grymt. Gjorde ingenting att jag blev tvungen att gå ensam. Överlevde och hade hur kul som helst. Ångrar verkligen inte att jag åkte!!


Tredje gången jag åkte till sthlm på mindre än tre veckor. Börjar bli en aning tröttsamt, men nu är det slut på det och nu ska jag försöka ta det lite mer lugnt. Igår blev det lite shopping och en trevlig lunch mm innan konserten. Hittade en jättesöt svart klänning och lite annat, men idag gjorde det ont i plånboken.


På vägen upp smsade jag med diverse vänner om killen jag skrev om i senaste inlägget. Har fått lite varierade svar, men ja många håller nog med om att det är fel person att falla för och att jag troligtvis kommer bli sårad om jag änns försöker. Så just nu känns det väl som jag borde hålla mig borta. Men lite läskigt när man hamnar i situationen och man tex som sist dansar väldigt intimt och munnarna är typ 2 cm från varandra och det ligger en sexuell stämning där. Det är då det blivit jobbigt för att jag är så rädd för konsekvenserna om det skulle hända något. Inte så rädd för att förstöra vänskapen av nåt sånt, tror det skulle vara lugnt. Utan snarare att jag är rädd för att falla för honom på riktigt. Inte bra!

12 kommentarer:

  1. SlipKnot är riktigt bra live! :)

    SvaraRadera
  2. Ok, men du var inte där igår då??Isf missade du verkligen någonting. Shit alltså. Synd att de inte spelade längre bara. Jag vart riktigt nöjd annars

    SvaraRadera
  3. Nope, de var förband till Metallica i GBG 2004 :)Ljudet var inte det bästa, men det skulle ju inte ligga fokus på förbanden heller..Men det var bra, riktigt bra!Ska se dom igen! Absolut.

    SvaraRadera
  4. Jo jag vet jag såg dem också på metallicakonserten, men då tyckte jag det var uselt pga ljudet. Kände inte igen låtarna de spelade ens för det var så dåligt ljud liksom och på en så stor arena måste man ju stå väldigt nära om man ska uppleva själva livegrejen o hur galna de är på scenen. Tycker det var så snålt att de ej hade på storbildsskärmarna även för förbanden då liksom så vi längre bak hade kunnat se vad som hände på scenen iaf. Varför var du inte där igår då?

    SvaraRadera
  5. Då var du väldigt långt bak eller? Hade fina sittplatser faktiskt, långt fram :)Var du på cd-specialisten och fick skivan signad också?Jag bor 50 mil från sthlm... inte ekonomin att åka dit :/

    SvaraRadera
  6. Nja jag hade ju ståplats ungefär i mitten från scenen skulle jag tro, men aså är man liten och tjej på den typen av konsert ser man väldigt lite. Nej var inte och signerade skivan.Jag bor 58 mil från sthlm ;-) men jag bokade både biljett och tågbiljett i somras så det blev inte alls dyrt.

    SvaraRadera
  7. Gick du själv?? var inte det trist? känner igen namnet på gruppen men kan inte minnas hur dom låter...*L*

    SvaraRadera
  8. Jo jag gick själv. Planen var från början att gå med mitt ex som bor i Sthlm, men sedan fick han reda på att de skulle ha konferans med jobbet för några veckor sedan så han var tvungen att hoppa av och inga av mina vänner lyssnar på sån musik så fick gå själv. Men det gjorde absolut ingenting. Det var verkligen värt det iaf. Jag bestämde mig för att ha kul ändå. Så när musiken gick igång rocka jag järnet och hade hur kul som helst!

    SvaraRadera
  9. Ja det har du rätt i. Men det var mäktigt!Oj shit! Smart... det skulle man ju kunna göra ;)

    SvaraRadera
  10. He he ah jag bokade biljett till konserten direkt när de släpptes nån gång i somras och bokade tågbiljett i augusti. 90 dagar före resa släpps ju 95 kronors biljetter så jag åkte för 95 kr upp och 228 kr hem. Extremt billigt för att vara den sträckan :D

    SvaraRadera
  11. Haha jävligt smart! Hade jag ingen aning om att det var såå billigt! Det ska jag med göra :D Ha en bra kväll, tack för pratstunden ;)Nattis!

    SvaraRadera
  12. He he ok nemen jag lärde mig det i somras. För direkt när jag bokat konsertbiljetten gick jag in för att kolla tågbiljetter o då kostade de 950 kr enkel väg!!! Och jag typ helvete vad dyrt dessutom en vardag, men då berättade min pappas fru att 90 dagar i förväg så släpps 95 kr biljetterna o sådär så jag var liksom FÖR tidig :PJa det är ju för sent nu, men du får satsa på nästa konsert. Hoppas de kommer hit snart igen. Man skulle vart i Köpenhamn ikväll. Är så jäkla dum som inte åkte dit istället eftersom det är mycket närmare för mig :P Men tänkte inte på den möjligheten då he he.Gonatt själv!

    SvaraRadera