13 feb. 2013

Big Bang Theory ftw!

Tittat på deras merchandise ett bra tag, men delvis inte kunnat bestämma mig och delvis inte känt att jag haft pengar, MEN efter nyår bestämde jag mig att nu jäklar skulle jag unna mig och beställde en laddning grejer från Stylinonline.

Nästa gång jag blir sjuk kan jag iaf få höra Soft Kitty även om jag inte har någon som kan sjunga den för mig =) 

The friendship algorithm är ju bara så fantastiskt kul så fick bli den t-shirten även om det finns många andra jag också gillar. Kanske borde arbeta med hjälp av den för att lyckas socialisera här i Karlskrona ;-)

Hooden blev en aning för stor. Var rädd att den skulle bli liten och tog en större storlek. Hood med öron har jag ju haft tidigare och det är mysigt, men svansen är faktiskt en aning opraktisk. Speciellt när man ska gå på toa. Lite synd att den inte går att ta bort. "Vantarna" däremot sitter fast med knappar så man kan lossa dem om man vill =) 


Btw är det bara jag som saknar A-palle? Ingen kommentar sedan oktober =( Hoppas han inte glömt bort mig...eller dissade mig efter att jag inte ville adda honom på fb =P
Apropå honom hittade jag en rolig länk om en annan Apalle ;-)

2 kommentarer:

  1. Sv: Jag tyckte väldigt, väldigt mycket om särskilt de tre första av Jessica Darling-böckerna och de två sista var helt okej bra! Det dyker kanske upp en recension på hela serien någon gång framöver :)

    SvaraRadera
  2. What's up Marion? Saknar dig.

    /CH

    SvaraRadera